dimecres, de febrer 21

Cómo nos tenemos que ver

Disculparan el abandono de éste mi blog, pero entre el cambio de trabajo, el de casa, el nuevo disco, las elecciones locales, la militancia sindical y cosas que se meten por medio, la cosa ha estado complicadita.
La verdad es que la motivación para escribir hoy es mi terrible indignación por la agresión que han sufrido unos chavalitos y chavalitas de los jovencitos de ICV-EUiA, dónde además había gente d'Acció Jove de CCOO.
Ningún motivo es bueno para que te partan la cara y te dejen en el hospital, ninguno. Pero es que pegarte por pensar diferente, o mejor dicho, que un imbécil armado hasta los dientes y en grupos de 15 te parta la cara para sentirse alguien y parte de algo me hace plantearme la existencia de los trabajos sociales que tanto defiendo. Porque, digo yo, podríamos considerar trabajo social picar piedra en los Monegros? Por que si és así, yo ya tengo uno para los 15 gilipollas en cuestión. En definitiva, para no ponerme al nivel de los gilipollas mejor que me caye y os ponga el comunicado de CCOO por el tema. Un abrazo.

Acció Jove i CCOO de Catalunya condemnen l'agressió feixista a Terrassa
El passat dissabte 17 de febrer a les 00:30h aprox. cinc joves de Terrassa conjuntament van patir una agressió per part d'un grup feixista que venen actuant de manera reincident . L'agressió per les seves característiques estava evidentment planificada i va causar greus lesions a les persones, que van provocar la seva hospitalització. Entre els agredits es troba una persona afiliada a ACCIÓ JOVE - Joves de CCOO de Catalunya. CCOO mostra la seva solidaritat amb els joves agredits i les seves famílies i demana una actuació ràpida per part de les autoritats per tal d'identificar i actuar contra els agressors per tal d'evitar nous atacs. Així mateix, ACCIÓ JOVE i CCOO de Catalunya s'adhereixen a la convocatòria de concentració que tindrà lloc el proper dissabte 24 a les 18:00 davant de l'Ajuntament de Terrassa. Concentració oberta a tota la ciutadania per tal de manifestar la solidaritat amb les víctimes i el rebuig als seus agressors.

4 comentaris:

ric ha dit...

ja pensava que t'havies "es-fumat".
Bona Nit xicot. Que als Monegres viu la meva sogre!

LALO PLATA ha dit...

Mira ja tenim una responsable per vigilar als pica - pedres. Si es que estem a tot arreu. Una salutació Ricard!!

Noël ha dit...

Doncs es que a mi, "eso de callarme como que no", així que ja que no soc ni verd, ni pacifista, ni res de tot això, em permeto el luxe de dir el que penso:
Quan tu agafes a quinze gilipolles un per un i els hi fots d'hòsties fins que els creixi el cabell, igual i se'ls passen les ganes d'estomacar a la gent. O dit d'una altre manera, jo m'apunto a piquet informatiu per explicar a aquests energumens que no està bé pegar a algú perquè pensa diferent, i si no m'entenen no passa res, els hi torno a explicar, i així successivament fins que es vegi el forro de les botes de muntanya per la punta...
Ho sento Lalo no m'he pogut reprimir.

LALO PLATA ha dit...

Noël, saps que jo no soc gens violent, i de fet el teu comentari a més de provocar-me alguna rialleta, m'esparvera. Però, i no obstant, si es tracta de fer un piquet informatiu, dels de debó, aleshores digue'm dia i hora. Moltes salutacions companyer!!