dimarts, de maig 29

Dirigí una campaña electoral...


Y que en un pueblo, mi nuevo pueblo, con circuito, la metáfora de la carrera no se escapa. Llegamos segundos, eso sí, pero como el Espanyol en la Uefa, somos los vencedores morales. Señores íbamos a por el cuarto regidor (ese era el objetivo) y nos quedamos a 50 votos de la alcaldia, coitus interruptus le llaman.
A falta de un pelín de tiempo para digerir y hacer un post que analice ésto como mandan los cánones hago mi primer parasitismo de blogs recomendándoles el análisis de Pedro Rodríguez, regidor socialista de montmeló, que desde su óptica hace un análisis del tema no muy alejado de la realidad http://pdrodrig.blogspot.com/2007/05/primeres-reflexions-postelectorals.html
Y cómo no, mi amigo Andrés Querol dedica sus dos últimos pots al análisis de las elecciones locales desde una perspectiva nacional. Y es que el tío sabe http://andresquerol.blogspot.com/

14 comentaris:

ric ha dit...

Pañero, d'aviat a Rubí sen's veuran les calçes o el que és el mateix ens passarà el PP de la Mònica Querol pel damunt. Si es que fa quatre anys ja haurien d'haber dimitit tots i totes. Així d'enfadat estic. No anem bé Lalo, no anem bé. I perdona.

Anònim ha dit...

Un Lalo és el que li feia falta a Montmeló!!
Estic d'acord que el Querol este sabe mucho y fa anàlisis molt encertats des d'una òptica sindicalista.
Pel que fa a Montmeló, em quedo amb el dubte de saber quina era "l'expectativa que ja tenien" al PSC sobre l'Agrupació d'Electors. Malament està el PSC de Montmeló quan ha de tenir expectatives en tercers partits per restar-li vots a ICV-EUiA...

Anònim ha dit...

Y cuando todo el mundo se fijaba en Larry Bird.... apareció Scotty Pippen por la banda....

LALO PLATA ha dit...

Gràcies to everybody, i Ricard. Això que tú dius ho porto dient jo des de fa ja algun any que un altre. Jo ja em vaig retirar (o va ser em van retirar?) de la vida política rubinenca per crític. I és complicat voler guanyar l'alcaldia si estas cuatre anys llepant-te les ferides i no aportes novetats visibles. Però no baixeu la guàrdia, de moment us heu consolidat com a segona força, ara només cal que feu el procès de substitució amb naturalitat i sense fer-vos mal. Molts ànims!!

Per últim pel que fa a Montmeló, de moment l'únic que dic es que som com la selecció de bàsket, un grup de joves jugadors que prometen molt i que poden guanyar la copa. A treballar doncs!!

Anònim ha dit...

L'enhorabona, Lalo, i sí, és el que et volia dir: ara toca treballar i fer-ho molt bé. Com que et conec una mica, sé que ho faràs... Un petonàs,

Clara.
PS = suposo que a partir d'ara encara seràs menys prolífic en els teus posts.. snif snif. Tot sigui per la bona causa.

Anònim ha dit...

I jo que estava convençut que el Lalo acabaria sent alcalde de Rubí, y nos comeríamos unas bravas por el Vallès (el de verdad, y no ese donde ahora habitas...) cantando el chinito del cajero y esas cositas.
Qué tiempos aquellos...

Marta Ribas Frías ha dit...

Lalo, ja vindràs algun dia a fer-nos bons consells... a veure si aconseguim emular-te a Rubí.

Moltes felicitats. I ànims. El 2011 toca alcaldia, a Montmeló!!

Anònim ha dit...

Si es que cuando uno vale, vale.
Si el siempre lo decía: "¡yo de mayor quiero ser político!" y míralo (no mucho más grande...jeje) aunque sea en su nuevo municipio pero con muy buenas expectativas por delante. Ole, oleeeee!!!!
Desde Badalona te felicitamos!!!!

Rubinenc ha dit...

q grande! si es que como se nota que es de Rubí!!! Estoy seguro que en unos años tendremos alcaldia en Montmelo! con vosotros es facil!

Salut!

Qualcosa di Sinistra ha dit...

qds ha tornat a tornar

Anònim ha dit...

Lalo: moltes salutacions i gràcies pels teus comentaris!




rubishow.blogspot.com

LALO PLATA ha dit...

Aaaala!! Feia temps que no entrava al bloc i m'he trobat tot un reguitzell de bons auguris. Doncs res petons gordos a totes i tots allà on us sia necessari. Mooltes gràcies!!

Ramon Armengol ha dit...

S'ha de fer una manifestacio a favor de "el Jueves" i en contra de Del Olmo, pero ja!

Anònim ha dit...

I aquí els putus amus: http://www.youtube.com/watch?v=Sp-DCiELFtM