dijous, de novembre 30

1 €uro para "Espe"

9 comentaris:

Ramon Armengol ha dit...

Cuenta con el presidente del club de fans. Ya avisaras

Ramon Armengol ha dit...

Pelaez rules!

EstheR ha dit...

Pobreta... quina llàstima que no pot pagar la fatura de la llum de casa seva!

Molt bé, inciatives com la del concert són les que fan falta per despertar consciencies.

Jo a l'Espe, la portaré per Badal, i a la porteria, para que vea lo que es vivir con techos bajísimos, y sin calefacción, pero pagando la factura igual igual que ella, pero sin pagas extras...! Com pot publicar això aquest dona? http://www.1europaraespe.es/movie.htm

S'està rient de nosaltres! De les classes més baixes. No puc amb aquestes coses...

PD: Gràcies pel teu coment de felicitació guapo! Fins aviat!

Jordà Sabaté ha dit...

Benvolgut coixí anti-àcars amb aparença d'home un pèl indígena. Sóc fray Louis, un frare poeta que t'obra les portes del seu monestir, on hi trobaràs tranques de triceratops dissecades i alguna que altra foto de José María Aznar i Roger Pera. Com nacional-catòlic defensor de Déu, la Pàtria, els furs, i els condons de sabors caducats, et convido a passar-te pel meu temple de poesia en català.
http://epistolesafraylouis.blogspot.com/
Si deixes algun comment, et regalarem fal·lus de llautó dedicats per Pío Cabanillas. Una abraçada des de la punta la polla d'Ernest Benach, fray Louis de Lleó.

Jordà Sabaté ha dit...

Apreciat amant de l'extermini,

sóc un frare bel·ligerant, que vetlla per la inferioritat dels pobles del sud del Mediterràni. Sóc partidari de provocar petites explosions controlades en indrets poblats per famílies argentines de classe baixa. No voldria semblar escatològic però menjo pel cul. La Segona Guerra Mundial va fer-nos més forts, tot i que va cobrar-se víctimes que no en tenien cap culpa, com l'oca-petaculs.

Visita el meu Monestir, on tots els tumors són benignes. On un percentatge relativament alt de mossens són barbuts com Jesucristu, l'albanès que roba radios.

http://epistolesafraylouis.blogspot.com

Anònim ha dit...

Pobreta, Espe, com us passeu amb ella no? Com a persones d'esquerres, hauríem de dur a terme una campanya de solidaritat amb els més desafavoritats.. vinga va, s'accepten propostes per a l'Espe...
Petonets,
Clara

roberto robot rabino ha dit...

Con esa carita y esos modelitos que se pone, con esa sonrisilla y esos ojillos que son el reflejo de su alma juvenil.
Deberíamos ser comprensivos con su situación y comprar su biografía para ayudarla a pasar ese bache económico por el que está pasando la pobre muchacha.
Por cierto, no sería Concha Velasco, disfrazada de "Espe", la que hizo ese comentario??
Que triste me ponen estas cosas...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

de coña Peláez, un blog como debe ser.

Izan ha dit...

Ai, una dada interessant, entre les mandangues del càrrec de PECIDENTA de la Comunidad de Madrid, i carguitos que se le nombran la senyora en qüestió rep, atenció 8.431€ mensuals, això si, prorratejades la pagues... (ostres no podrà fer compres per Nadal,ni cercar ofertes al muchoviaje.com a l'estiu amb la paga doble....)
D'altra banda, si, el seu marit és un conegudillo propietari que durant el mandat AZnar a Madrid va fer que hi hagués una parada de l'AVE en un lloc desviat i inòspit total, això si, va servir per fer una petita requalificació...
No si l'ESPE té raó, és que en Ruiz Gallardón no la deja en pau...

Pobre Espe...

Insultant, realment insultant, vergonyós, carca, fatxenda i tot el ens passi pel cap.